Český Krumlov

2017-10-29

Český Krumlov és una ciutat petita que té tretze mil tres habitants i és situada al sud-oest de la República Txeca, hi passa el riu Vltava i també té una àrea natural protegida, Blanský les.

Český Krumlov és a la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. És una ciutat molt turística, sovint rep visites de gent de la República Txeca, perquè hi ha moltes atraccions turístiques. Hi ha un castell que és l'element dominant de la ciutat, és del segle XIII, d'estil gòtic, però va ser reconstruït entre els segles XVII i XVIII. Al castell es troba un teatre del període barroc, que és un dels més ben conservats del món. Al fossat del castell podeu veure els óssos.

També a la ciutat hi ha moltes capelles i dues esglésies. També hi ha atraccions culturals com el cine, el teatre, moltes museus i galeries i la biblioteca.

Per a la gent més activa hi ha moltes activitats com turisme aquàtic amb canoes. Moltes escoles van a cursos de rem aquí. També la gent pot fer ciclisme o només excursionisme als boscos propers a Český Krumlov.

Hi ha molts carrers petits molt macos i màgics que m'agraden molt. En aquets carrers es troben cafeteries i botigues petites i també restaurants.

Recomano visitar aquesta ciutat si us agraden els castells, esglésies, l'art però també esport. En aquesta ciutat cadascú troba el que li agrada.

Český Krumlov
Český Krumlov
Els óssos al fossat del castell
Els óssos al fossat del castell


El teatre barroc
El teatre barroc
Els canoistes al Vltava
Els canoistes al VltavaSecció de català del Departament de Llengües i Literatures Romàniques de la Universitat Masaryk
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!