Pastís de coco

2017-11-30

Hola a tothom,

Crec que sou uns llaminers com jo i us ve de gust la recepta d´un dol un dolç. No és precisament una recepta típica, però el tipus de dolç, sí que és bastant típic. La recepta popular és fer una mena de pasta a la qual posem la fruita o cacau i la posem a la safata del forn per coure. Això és fàcil, gustós i sobretot no necessitem cap ingredient especial. En altres paraules, quan no teniu gaire temps i espereu una visita o bé us ve de gust d´un dolç, no hi ha dubte sobre el que podem cuinar.

Us interessa? Perfecte! Espero que us agradi. A més si teniu els nens queus volen donar un cop de a la cuina ho podeu fer amb certesa, , perquè per pesar els ingredient com a farina o sucre els cal solament una tassa.

Estris que necessiteu:

Tassa

Cullera

Bol

Safata de forn

Ingredients:

Primera mixtura:

1 barra de mantega

1 tassa d´aigua bullida

1 tassa de sucre

1 paquet de sucre de vainilla

3 cullerades de cacau

2 cullerades de rom

4ous

Coco ratllat

Segona mixtura:

2 tasses de farina

1 paquet de llevat

Per començar prepareu la primera mixtura. Poseu tots els ingredients al bol i barregeu-los bé. Després abonqueu una part d´això a la tassa. La necessitareu més tard. Mentre aquesta mixtura líquida deixeu de refredar-la, bareggeu la farina amb el llevat.

Quan un sembli que la mixtura és ja ha refredat hi podeu posar el rom i els ous. Barregeu-ho tot de nou i a poc a poc afegiu la farina amb el llevat. Posseu aquesta massa a la safata de forn.

El forn hauria d´estar a una temperatura de 180 °C i la pasta necessita prop de 20 minuts per coure. Abans que és feta empolvoreu-la amb coco ratllat i torneu-la al forn per uns minuts. Al final banyeu el dolç amb la mixtura líquida que vau abocar a la tassa, al principi.

Que us aprofiti!

Secció de català del Departament de Llengües i Literatures Romàniques de la Universitat Masaryk
Optimitzat per Webnode
Fes la teva web gratuïtament!